Home » Winkel » Over Ons

Wij zijn Medily!

Een zorgwinkelconcept met diverse thema's waaronder 'slecht zien'. We hebben daarvoor allerlei slimme maar vooral goede oplossingen, waar onze adviseurs u graag over adviseren en helpen bij instructie en gebruik.

U kunt natuurlijk bij ons kopen via internet, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel in Elst (Utr).

Of u belt ons voor advies via: 085- 877 0 955.

Als zien moeilijker wordt, omdat u ouder wordt of omdat u door ziekte niet meer over een goed gezichtsvermogen beschikt dan kan Medily Sprekende Producten u ondersteunen en adviseren.

Met moderne nieuwe hulpmiddelen, met sprekende producten, met groot-letter producten, boekenstandaards, vergrootglazen, daglichtlampen, met special readers en andere oplossingen die u kunnen helpen het beperkte gezichtsvermogen nog maximaal te benutten.

Via deze website of in onze winkel in Elst (Utr) helpen we u graag. Vrijblijvend advies en natuurlijk uitstekende service. Onze medewerkers staan voor u klaar. En ook als het gaat om vergoedingen of de aanvraag daarvan helpen we u graag verder.

Slechtziendheid kan zijn aangeboren, maar manifesteert zich ook vaak op latere leeftijd en kan ook het gevolg zijn van een andere aandoening. Het is een beperking die vaak niet hersteld kan worden door een aangepaste bril of lenzen. Slechtzienden zien maar deels wat zich in hun omgeving afspeelt en hebben vaak moeilijkheden met hun alledaagse handelingen. Bepaalde ziekten veroorzaken een wazig, kleurloos, vervormd of gevlekt zichtveld wat als uitermate hinderlijk wordt ervaren.

Afhankelijk van de aandoening en andere omstandigheden (hoeveelheid licht of vermoeidheid) heeft men moeite met bijvoorbeeld:

 

  • lezen en schrijven;
  • koken, maaltijden;
  • boodschappen doen/lezen van productinformatie
  • sporten;
  • hobbies;
  • maar ook bijvoorbeeld mensen herkennen.