Home » Service » retourneren

Ruilen of retourneren kan binnen veertien dagen na de besteldatum. Na die tijd worden retourneren niet meer geaccepteerd. Voor horloges geldt dat deze niet mogen zijn gedragen en dat in het geval van een lederen horlogebandje dit ongekreukt, ongebruikt, schoon en in de originele verpakking aan ons wordt geretourneerd. Volg onderstaande stappen voor het retour zending van (een deel van) uw bestelling of om te ruilen:

Heeft u een defect of beschadigd product? Neemt u dan eerst contact op met ons:

(085-877 0 955 ) / contact@medily.nl)  We overleggen met u wat de beste manier is om u te helpen, zeker als u voor een deel afhankelijk bent van ons product.

 

Ruilen of retourneren:  Maak gebruik van ons retourportaal, klik hier!  Of maak zelf een retourzending en volg dan deze stappen: 

 

Stap 1: Vul het meegestuurde retourformulier volledig in en stuur dit mee. Formulier kwijt? Download deze dan hier onder vanuit het groene kader. 

Stap 2: Knip het adreslabel van het formulier af en plak deze op de verzenddoos. Beplak alstublieft NOOIT de originele verpakkingen! Gebruik een omdoos of een envelop.

Stap 3: Geef het pakket af bij uw postkantoor, bijvoorbeeld PostNL of een DHL servicepunt..

Stuur het pakket gefrankeerd terug. Retourkosten zijn voor eigen rekening. (Sprekende Producten betaalt de heenzending - u de terugzending)